Doorstart

Is jouw bedrijf of organisatie momenteel in herstructurering? Word je geconfronteerd met collectief ontslag, een volledige sluiting of dreigt zelfs een faillissement?  Doorstart staat klaar om jou te helpen. 

Image
Doorstart

Doorstart is een collectief aanbod dat rechtstreeks op de werkvloer kan worden aangeboden mits akkoord van de verschillende partijen.

Een ontslag kan een overweldigende ervaring zijn, het is normaal dat er veel vragen opkomen. Met doorstart  gaan we hiermee aan de slag. Onze op maat gemaakte workshops behandelen essentiële vragen zoals: Hoe zal dit ontslag financieel verlopen? Waar moet ik rekening mee houden? Hoe bereid ik me voor op de jobs van morgen? Kan ik me omscholen? Wat zijn mijn mogelijkheden? Hoe solliciteer ik?

We staan klaar  om antwoorden te bieden op de meest dringende vragen van de getroffen werknemers. Zo creëren we ruimte voor nieuwe toekomstplannen. 

Doorstart is een krachtige samenwerking tussen vakbonden en VDAB. Onze diensten zijn volledig gratis dankzij de steun van de Vlaamse overheid. 

 

Wil je graag meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? 

Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Contactformulier Doorstart

De gegevens worden verwerkt en bewaard in gegevensbanken (Loopbaantool) die eigendom zijn van het Vlaams ABVV, Hoogstraat 42 te 1000 Brussel. De ingevulde gegevens worden doorgegeven aan VDAB voor rapporteringsdoeleinden ( uitvoering van een overeenkomst die wij met VDAB hebben). Deze gegevens worden verwerkt en bewaard in gegevensbanken (AMI/CVS) die eigendom zijn van de VDAB, Keizerslaan 11 te 1000 Brussel. Conform de Algemene Verordening 2016/679 van het Europees Parlement heb je het recht deze persoonsgegevens te raadplegen, (gedeeltelijk) te wissen, te laten corrigeren, te laten overdragen. Je hebt ook recht om bezwaar aan te tekenen tegen de verwerking. Verdere uitleg kun je krijgen bij de loopbaanconsulent of je kan je wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Als je meer wenst te weten over ons PrivacybeleidPrivacypolicy | Vlaams ABVV

Deel deze pagina: