Belastingservice 2020

Gelieve het formulier hieronder in te vullen als aanvraag voor het verwerken van uw belastingbrief. Wij contacteren u zelf wanneer uw aangifte in orde is.


Infofiche Belastingsbrief 2020 inkomsten 2019

Vul zoveel mogelijk velden in. De velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

 

PERSOONLIJKE GEGEVENSHandicap? *
Buitenlandse rekening: * 

PERSOONLIJKE GEGEVENS PARTNERHandicap?
Buitenlandse rekening 


GEZINSSITUATIE * 

PERSONEN TEN LASTE


 

 

 

 

ONDERHOUDSBIJDRAGEN (2019)


Betaald:Voor wie / Bedrag

   


Ontvangen:Voor wie / Bedrag

   

 

FISCALE FICHES / ATTESTEN


Kruis aan indien beschikbaar
OPGELET: Aangiftes worden verwerkt op basis van de verstrekte informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor niet correct doorgegeven informatie of een laattijdige aangifte.


Ik wens gecontacteerd te worden om bijkomende informatie te geven en/of specifieke bijlagen te bezorgen.Ik bevestig dat het ABVV M+K mijn aangifte electronisch mag indienen op basis van de verstrekte informatie. Ik verklaar mij akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens. *

Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid, surf dan naar http://www.vlaamsabvv.be/privacy.

Lees ook