Kaarten en vignetten bestellen

Heb je blauwe controlekaarten nodig? Identificatievignetten? Formulier C3 Deeltijds? Bestel ze online. ABVV-regio Antwerpen bezorgt ze jou per post.


Vul het formulier hieronder in en ABVV-regio Antwerpen bezorgt jou per post de gevraagde witte identificatievignetten, blauwe controlekaarten voor volledige werkloosheid (C3) of het formulier C3 deeltijds.

Maar wist je dat er voor volledige werklozen nog een veel gemakkelijkere oplossing bestaat? Je blauwe controlekaart kan je ook online invullen vanop je computer, je tablet of je telefoon. Meer informatie over de digitale blauwe dopkaart.

Bestelling documenten


Ik wens volgende documenten te bestellen


Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid, surf dan naar http://www.vlaamsabvv.be/privacy.

Door de verzending van dit formulier stemt u er uitdrukkelijk mee in dat ABVV-regio Antwerpen en zijn centrales uw rijksregisternummer opvragen en verwerken in het kader van dienstverlening. Uw lidmaatschapsgegevens worden door ABVV-regio Antwerpen en centrales op een geautomatiseerde wijze bewaard en verwerkt met oog op onze dienstverlening, correspondentie en informatie over acties en campagnes. Ingevolge de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 van 27.04.2016 heeft u het recht deze gegevens te raadplegen, verbeteren, schrappen. Dit kan via uw persoonlijke online-dossier op http://www.abvv.be/mijn-abvv.

Zie www.abvv.be/privacy voor alle info over de verwerking van uw persoonsgegevens