Welke job past bij mij?

Om doelgericht te solliciteren moet je weten welke job bij je past. Dit doe je door na te gaan welk soort takenpakket je aanspreekt, welke werkomstandigheden je belangrijk acht en welk soort bedrijf of organisatie jouw voorkeur geniet.


Zo begin je er aan!

Is je jobdoelwit haalbaar? Weet je wat je allemaal moet doen, kennen en kunnen om een bepaald beroep uit te oefenen? Hoe kan je je hier op voorbereiden?

Je bent op zoek naar (ander) werk en je krijgt hier graag begeleiding bij. De loopbaanconsulenten staan je hiervoor via een individueel gesprek met raad en daad bij. Ze bekijken of een extra opleiding noodzakelijk is om je sterker op de arbeidsmarkt te positioneren.

De loopbaanconsulenten volgen nauwgezet de evoluties op de arbeidsmarkt. Ze geven je een idee geven over de haalbaarheid van je plannen. Een realistische oriëntatie, daar staan ze voor.

Weet je niet welke richting je uit moet?

De loopbaanconsulenten staat stil bij wie je bent, wat je kan en wat je graag doet. In een vertrouwelijke sfeer ga je samen met de consulent op zoek naar je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

 

Ben je momenteel aan het werk? Ga na of je in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding.

Waar kan ik terecht?

Antwerpen Regio

West-VlaanderenGratis voor ABVV-leden
Nog geen lid? Word het dan snel!

  •  Toegang tot al onze dienstverlening
  •  Op de bres voor jouw rechten
  •  Gratis cursussen
  •  ...

Lees ook deze ABVV-brochure

Lees ook

Zoek op trefwoord

begeleiding naar werk burn-out loopbaanbegeleiding